25/09/13

Montresta - Su pane e sa pasta in laboratòrios, atopos e leturas

Su 27 de cabudanni Montresta at a ospitare sa manifestatzione "Letture di gusto / Il pane e la pasta", inserida in su progetu "I libri aiutano a leggere il mondo" chi cheret valorizare sos territòrios e sos produtos tìpicos issoro.
Sa manifestatzione est su resurtadu de s'impignu de tantos: Comune, Pro Loco, Coldiretti locale, "Filiera del grano duro di Sardegna", assòtzios, cooperativas, aziendas e paneterias.
Programma:
A sas 9 in sa Ludoteca comunale: "Dae sa terra a sa mesa", laboratòriu gastro-culturale pro sos alunnos de s'Iscola primària de Montresta.
A sas 10,30 in sa Paneteria de su bistocu: "Saperi e sapori del pane" (laboratòriu pro imparare a fàghere su bistocu) pro sos istudiantes de s'Iscola Alberghiera de Bosa.
A sas 11,00 in pratza IV Novembre: "Cucina d'autore", ispetàculu gastronòmicu pro sos istudiantes de s'Iscola Alberghiera de Bosa.
A sas 4 e mesa (h 16,30) in pratza IV Novembre: "Pipiriolande" (laboratòriu pro imparare a fàghere sos pipiriolos) pro chie totu cheret partetzipare.
A sas 5 e mesa (h 17,30) in su Salone polivalente: "Grano di Sardegna, grano d'Europa" (Cunferèntzia, leturas temàticas e acumpangiamentu musicale).
A sas 7 (h 19,00) in pratza IV Novembre: "Letture di gusto - Aperitivo letterario" a cura de Gilberto Arru e Alessandra Guigoni.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.